Wednesday, April 30, 2008

Herbalife Mahal!!

Ramai orang kata Herbalife Mahal!

Ye ke? dah kira ke nilainya? Jom kita compare..

Nasi campur: Nasi, Seekor ikan bakar arang (protein), Sayur 2 macam dan tempe. RM7.00 betul tak harganya. Tu pasal awak ambil banyak lauk! Habis kalau tak banyak lauk, apa khasiatnya? Takkan nasi dengan telur je kot?

Murah dan mahal adalah perkara subjektif. Yang penting nilainya. Kalau ambil roti canai, memang lah murah. Apa yang kita dapat? Tepung dan minyak je.

Berbanding dengan Shake Herbalife Formula 1, dah le rasanya lazat, kandungan nutrisi seimbang. Tu yg tak boleh lawan tu. Harga lebih kurang RM7.50 je pun. Vitamin ada, calcium, protein, zat besi, asid amino yg diperlukan dan banyak lagi. Semua badan nak!
Herbalife Shake hanya RM7.50 sekali makan


6 comments:

Baldu Green said...

tp kan..law amek hrbalife2 kne mkan nsik jgk kan?c0z sy pnh consume kn0n2 xnk mkn nsik,tp lapar jgk kne jgk mkn nsik..s0, mknenye nsik kne mkn,hrbalife pon kne minum c0z 2 sy rs agk mhal..ke sy s0rg je xknyg mnum hrbalife??hehehe

Allen said...

Baldu Green: Nasihat saya.
1. Duduk dengan coach anda. Cerita segala2nya. "Kenapa saya lapar"? Minta jawapan. Minta penyelesaian. Jangan senyap je.
2. IKUT TRAINING!! Training bukan untuk business je. Training adalah sistem sokongan. kalau jumpa orang yang dapat hasil luar biasa di tempat training, pergi jumpa dia. Tanya bagaimana ia lakukan.
Minda kita perlu diisi dengan perkara2 positive.
Selamat Mencuba dan berjaya.

faiz said...

sbnrnye herbalife xmahal sgt.cume HERBALIFE MALAYSIA jer mahal xagak2.cube compare dgn herbalife dr overc.korg tau a sndiri.

brokeN~Fleet said...

Salam Encik Allen,

Can you comment about Kevin Zahari's review?

I pengguna Herbalife dan i just nk mintak you share tentang review Kevin.

please click the link :

http://kevinzahri.com/blog/health-fitness/herbalife-weight-loss-review-malaysia/

Allen said...

Menjawab brokeN~Fleet said..
Kevin mempunyai pandangannya dan saya harus menghormati pandangannya. Apa yang saya cerita dalam blog saya adalah pengalaman saya dan keluarga saya sendiri dalam menggunakan produk Herbalife secara peribadi dan keluarga. Dan kami sangat gembira dengan Herbalife.

SABARINA said...

btol la tu beza amik produk ada coach dgn takde coach...saya dah try 2 kali...kali pertama kurang berjaya dan tak konsisten ...kali ke 2 ni alhamdulillah nampak hasil yg sgt mengagumkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...