Wednesday, April 30, 2008

Rabiah and Suzy

Bila saya dah 'declare' buat business Herbalife.. semua orang saya bagi tahu dengan exited sekali! Antaranya staff saya di Labuan, Rabiah. Dia pun nak turun berat badan. tak lah banyak. Tapi lebih kepada nak shape up. Ni dia hasilnya..
Sebelah tempat dia bekerja, ada seorang namanya Suzy. Dia nampak Rabiah dah ada shape.. dia juga nak.. Ini dia hasilnya..
Tak payah jual atau ketuk rumah ke rumah atau paksa atau pujuk orang untuk beli. Yang penting makan produk, ada hasil, orang tengok dan K O N G S I .........
Islam menggalakan berkongsi. Lebih banyak kita berkongsi, lebih murah rezki kita. Seronok kan? Alhamdulillah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...