Thursday, April 10, 2008

Bila Kami Bermula..

Salam & Hi...

Kenapa saya membuat business Herbalife? Seorang kontraktor class 'A', owner, engineer, tak bankrupt, bukan kehabisan duit...

Begini ceritanya... akhir tahun 2005, Asriah (isteri saya) dah tak terkawal berat badannya. 70kg!! Naik tak berhenti. Waktu saya bernikah dengannya tahun 1986 berat dia baru 49kg. Itu pun dah lepas melahirkan 5 orang anak.. alhamdulillah. Suami dia tak mampu beri makanan khasiat. Tulah semua nasi lemak, roti canai, mee goreng... bukan tak boleh... tapi kalau hari hari hari hari... lu pikir lah sendiri... Kalau ada duit pun, bukan senang nak dapat makanan khasiat. Kat mana nak dapat? Tu pasal... alahai..

Alhamdulillah, kawan kami memperkenalkan kami kepada Herbalife!! Pasal nak sihat, Asriah ambil produk dengan SERIOUS dan Alhamdulillah dia hilang 13kg. Clap clap clap!! Best thing, dia merasa lebih bertenaga dan ceria. Alhamdulillah

Pandangan seorang Lelaki plak....

Saya mulanya tak pandanglah nak kuruskan berat badan (padahal perut dah buncit!!) Lelaki dengan egonya.. Tapi saya berminat dengan perniagaan Herbalife. Di pendekkan cerita... saya buat keputusan untuk menggunakan produk (sebagai sample.. hehe) and AMAZING saya turun total 10kg, Seluar dari saiz 38" turun ke 33"... alhamdulillah.

Bersukan!! Alhamdulillah sangat bertenaga.. bila badan dapat nutrisi seimbang. badan kita dapat bekerja dengan lebih baik.

Anda harus mencuba....

Disclaimer
***The above product results are not typical. Individual result may vary.
***Hasil produk diatas adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...