Sunday, May 4, 2008

Hj Jali bapak saudara ku

Business kami banyak dikalangan orang yang kami kenal. Bapak saudara (sepupu) saya dari Brunei juga mengambil produk Herbalife. Biasalah, datang ke rumah emak di Kota Kinabalu, sharing-sharing, berkenaan dengan produk, nak cuba...
Umur 58 tahun. memang orang jaga makan. Tak berapa gemuk tapi perut dah naik sikit. Selalu letih. Excercise pun tak larat. Tapi kira 58 tahun tu ok lah. Biasalah orang kata kan. Dah tua... hehe
Dia turun 5kg, perut pun dah flat sedikit, tapi yang best tu, dia rasa bertenaga, aktif, kurang nak tidur petang, excercise pun bertenaga.. luar biasa...
"Saya dah jumpa apa yang saya cari sebelum ini, saya akan menggunakannya Herbalife selamanya.."
Haji Jali baru je pencen, dan katanya, "kita nak hidup sihat tertamanya bila kita pencen"...
kekadang, kita selalu lupa, kita perlu hidup 20 tahun lagi selepas pencen... biasanya lah... fikir-fikir lah.

Disclaimer
***The above product results are not typical. Individual result may vary.
***Hasil produk diatas adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...