Thursday, November 24, 2011

Tahniah Harimau Malaya!!

Panas panas juga baru-baru ini tengok pasukan harimau kita melawan Indonesia di perlawanan akhir SEA Games 2011. Saya yang dah lama tak tengok bola juga terpanggil untuk menyaksikan detik yang bersejarah ni. Saya mengaku melihat prestasi pasukan Malaysia, memang sangat banyak improvement. Luarbiasa!! 
Tahniah Harimau! 
Tahniah juga kepada coach kita Ong Kim Swee.
Satu kepuasan yang luar biasa bila mendapat hasil dari usaha luar biasa!

Kepuasan dari seorang coach, hanya dia seorang yang tahu
Saya percaya seorang coach apabila bekerja bertungkus lumus untuk memenangkan pasukannya, bukan imbuhan kewangan yang dicari. Tetapi kepuasan dari kejayaan yang dimenangi bersama, yang mengharumkan nama negara. Itu adalah kepuasan yang tak boleh dinilai dalam bentuk wang dan ringgit. Coach dan pasukannya mesti bekerjasama dan berusaha bersama untuk mendapat kemenangan tersebut.
Kami sebagai coach dalam Herbalife pun begitu. Walaupun tak glamour saperti Ong Kim Swee, tetapi apabila kami dapat menolong seseorang itu merubah kehidupannya dari tak sihat kepada sihat, dari tak tau kepada tau, dari tak yakin kepada yakin dan dari tak ada duit kepada ada duit, kepuasan apabila mereka puas, sukar untuk digambarkan.
Alhamdulillah kami ingin berkongsi kepuasan kami sebagai coach dapat membantu beberapa pelanggan kami di Kelab kami di NutriCity Taman Melawati. Mereka sangat happy, kami lagiiiii happy. Bukan lah kami happy pasal dapat untung, tetapi kerana mereka dapat result. 

Wellness Coach Ismail  bersama club member Salina dan Sofia



Nazirah mengambil Herbalife untuk menurunkan lemak dan tambah otot. 
Kejayaan mereka diatas, bukanlah sepenuhnya hasil dari kami sebagai coach, tetapi juga dari hasil usaha diri mereka sendiri. Samalah saperti Coach Ong Kim Swee, tanpa ahli pasukan harimau yang bekerja keras bertungkus lumus, kejayaan Malaysia tidak akan dicapai.

Tahniah Salina, Sofia dan Nazirah. 
Terima kasih kerana membuatkan kami happy!!


Disclaimer
***The above product results are not typical. Individual result may vary.
***Hasil produk diatas adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...